виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Панасюк Павло Миколайович | — | — | 23.600 | 6.600 | — | — | 17.00 | — | — | — | — |
2
|
Слободянюк Марина Сергіївна | — | — | 25.500 | 9.500 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
3
|
Томчук Ярослав Вікторович | — | — | 22.200 | 7.200 | — | — | 15.00 | — | — | — | — |
4
|
Новожилов Артур Русланович | — | — | 22.400 | 6.400 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
5
|
Медведенко Анатолій Вікторович | — | — | 17.300 | 4.300 | — | — | 13.00 | — | — | — | — |
6
|
Бубела Іванна Дмитрівна | — | — | 24.000 | 8.000 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
7
|
Ненич Тетяна Валеріївна | — | — | 21.800 | 5.800 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
8
|
Ненич Галина Валеріївна | — | — | 22.400 | 6.400 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
9
|
Цимбалюк Оксана Михайлівна | — | — | 25.100 | 10.100 | — | — | 15.00 | — | — | — | — |
10
|
Ткаченко Діана Сергіївна | — | — | 26.100 | 9.100 | — | — | 17.00 | — | — | — | — |
11
|
Крива Валентина Леонідівна | — | — | 23.500 | 7.500 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
12
|
Червонюк Володимир Сергійович | — | — | 20.300 | 6.300 | — | — | 14.00 | — | — | — | — |
13
|
Гордієнко Богдан Вячеславович | — | — | 22.900 | 6.900 | — | — | 16.00 | — | — | — | — |
14
|
Подоляка Степан Сергійович | — | — | 22.200 | 8.200 | — | — | 14.00 | — | — | — | — |
15
|
Гричко Марина Юріївна | — | — | 23.000 | 8.000 | — | — | 15.00 | — | — | — | — |
16
|
Коропій Вадим Михайлович | — | — | 21.700 | 7.700 | — | — | 14.00 | — | — | — | — |
17
|
Чернега Марина Вікторівна | — | — | 25.100 | 8.100 | — | — | 17.00 | — | — | — | — |
18
|
Мельник Дарія Вікторівна | — | — | 22.800 | 7.800 | — | — | 15.00 | — | — | — | — |
19
|
Дорофєєва Катерина Володимирівна | — | — | 21.000 | 7.000 | — | — | 14.00 | — | — | — | — |
20
|
Сіренко Надія Олександрівна | — | — | 21.600 | 7.600 | — | — | 14.00 | — | — | — | — |