виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Кв`ятковська Ірина Миколаївна | — | — | 10.000 | 10.000 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Ткачук Мирослава Миколаївна | — | — | 8.700 | 8.700 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Плахонін Олександр Вікторович | — | — | 6.250 | 6.250 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Бабійчук Оксана Михайлівна | — | — | 8.400 | 8.400 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Лисенко Тарас Олександрович | — | — | 5.200 | 5.200 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Гудзь Ганна Петрівна | — | — | 7.400 | 7.400 | — | — | — | — | — | — | — |