Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
ВМ 60 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Петровський Ігор Григорович 220.000 36.000 +
2
Ісаєва Олександра Андріївна 195.500 43.500 +
3
Крива Ольга Миколаївна 226.000 36.000 +
4
Куликова Олександра Євгеніївна 220.000 38.000 +
5
Дячук Володимир Сергійович 216.000 33.000 +
6
Кулик Юрій Зіновійович 238.000 34.000 +
7
Філіппова Анастасія Юріївна 231.000 38.500 +
8
Котусенко Олександр Петрович 243.000 38.500 +
9
Верета Олексій Олегович 219.500 35.500 +
10
Васильковський Олексій Костянтинович 219.000 36.500 +
11
Грибанюк Марина Валеріївна 215.000 32.500 +
12
Загорулько Тетяна Миколаївна 210.000 34.000 +
13
Рискаль Світлана Сергіївна 85.000 42.500
14
Богачьов Микола Ігорович 193.000 0.000 +
15
Літвінова Катерина Олександрівна 186.000 0.000 +
16
Власенко Оксана Григорівна 210.500 0.000 +
17
Дудник Алла Сергіївна 205.000 0.000 +
18
Линець Тарас Григорович 97.000 33.000 +