Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ВМ 30 / БМ 20
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гармаш Дмитро Вікторович + 161.570 16.870 320.00
2
Науменко Лілія Валеріївна + 185.130 19.430 367.00
3
Чорна Марина Геннадіївна + 185.030 19.330 367.00
4
Сиротюк Наталія Павлівна + 167.570 18.670 327.00
5
Шпак Юлія Юріївна + 161.000 18.000 314.00
6
Титаренко Богдан Сергійович + 160.100 18.000 310.00
7
Гавришова Марина Сергіївна + 159.820 17.620 312.00
8
Вакалюк Ярина Анатоліївна + 158.960 18.860 305.00
9
Тарасова Анна Юріївна + 156.840 17.340 307.00
10
Барекенова Наталія Анатоліївна + 155.120 17.720 300.00
11
Нагорний Костянтин Михайлович + 150.130 15.730 296.00
12
Доценко Богдан Сергійович + 147.990 16.390 289.00
13
Дупляк Олександр Ігорович + 147.640 15.440 292.00
14
Курносик Григорій Вадимович + 142.420 15.820 278.00
15
Чорнокульська Марія Володимирівна + 142.140 15.540 278.00
16
Кондратюк Максим Олександрович + 141.660 15.060 278.00
17
Макарчук Павло Аркадійович 16.870 16.870
18
Юречко Олександр Вікторович 15.820 15.820
19
Даниленко Віталій Сергійович 15.350 15.350
20
Хрущ Катерина Юріївна + 0.000 0.000
21
Розомнюк Ліна Вікторівна + 0.000 0.000