Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
факультет механізації сільського господарства
ВМ 25 / БМ 6
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Солоний Микола Валерійович 8.350 3.700 4.65
2
Кривенко Олександр Юрійович 4.140 4.140
3
Мордик Сергій Сергійович 9.500 3.600 5.90
4
Яценко Володимир Олександрович 8.590 3.290 5.30
5
Сила Руслан Вікторович 6.700 3.350 3.35
6
Романчук Аліна Василівна 7.480 3.730 3.75
7
Заяць Вікторія Юріївна 8.770 3.820 4.95
8
Парамонова Єлизавета Сергіївна 9.330 4.080 5.25
9
Гезь Яна Василівна 10.810 4.410 6.40
10
Пенькова Віта Василівна 10.170 4.670 5.50
11
Марченко Сергій Олексійович 6.620 3.370 3.25
12
Колос Валентина Василівна 9.990 4.640 5.35
13
Лавренчук Юлія Вікторівна 10.890 4.240 6.65
14
Неплях Наталя Анатоліївна 10.090 4.590 5.50
15
Шеремета Євгеній Володимирович 8.050 3.550 4.50
16
Бердо Анжела Вікторівна 4.150 4.150
17
Малина Ілона Олексіївна 4.210 4.210
18
Савончик Неля Костянтинівна 4.170 4.170
19
Островська Юлія Вікторівна 3.290 3.290
20
Земляна Ольга Олександрівна 3.230 3.230
21
Остапович Оксана Василівна 3.800 3.800
22
Острогляд Андрій Анатолійович 4.200 4.200
23
Обух Дар`я Геннадіївна 3.280 3.280
24
Цурупа Віталіна Олегівна 3.600 3.600
25
Гавула Наталія Володимирівна 3.240 3.240
26
Попова Лілія Олександрівна 3.800 3.800
27
Пархоменко Анна Яківна 3.510 3.510
28
Рожко Павло Сергійович 3.120 3.120
29
Гринчук Вадим Анатолійович 3.280 3.280
30
Кофлюк Тетяна Михайлівна 3.400 3.400
31
Драгунцов Олег Петрович 3.520 3.520
32
Гончарова Наталя Геннадіївна 3.520 3.520
33
Волошина Дар`я Миколаївна 3.370 3.370
34
Сенченко Олена Миколаївна 4.080 4.080
35
Радомська Вікторія Олександрівна 3.720 3.720
36
Сапай Анна Станіславівна 4.040 4.040
37
Сидорчук Лариса Володимирівна 3.800 3.800
38
Опалатенко Катерина Олександрівна 3.930 3.930
39
Жучик Віта Володимирівна 3.650 3.650
40
Печериця Іван Миколайович 6.700 3.700 3.00