Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет ресторанно-готельного бізнесу
ВМ 200 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Житній Анатолій Олегович 0.000 0.000
2
Бражнік Анастасія Олександрівна 4.050 4.050
3
Остренська Катерина Ігорівна 4.100 4.100
4
Сюткін Денис Ігорович 3.400 3.400
5
Шматков Ігор Олегович 0.000 0.000
6
Бойко Сюзанна Миколаївна 0.000 0.000
7
Лобунська Інна Миколаївна 4.100 4.100
8
Черняєва Марина Юріївна 4.100 4.100
9
Шерстюк Андрій Володимирович 3.500 3.500
10
Рокун Віолетта Володимирівна 4.000 4.000
11
Кійло Юрій Вячеславович 0.000 0.000
12
Козаченко Віра Володимирівна 3.700 3.700
13
Кіріченко Ярослав Віталійович 3.400 3.400
14
Остапенко Максим Сергійович 0.000 0.000
15
Рубінцев Олександр Анатолійович 0.000 0.000
16
Попович Максим Сергійович 0.000 0.000
17
Дзюнич Володимир Юрійович 0.000 0.000
18
Скупейко Світлана Сергіївна 0.000 0.000