Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет ресторанно-готельного бізнесу
ВМ 200 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Лобунська Інна Миколаївна + 189.100 4.100 185.00
2
Черняєва Марина Юріївна + 189.100 4.100 185.00
3
Дзюнич Володимир Юрійович + 189.100 4.100 185.00
4
Житній Анатолій Олегович + 174.100 4.100 170.00
5
Козаченко Віра Володимирівна + 167.700 3.700 164.00
6
Бойко Сюзанна Миколаївна + 159.300 4.300 155.00
7
Остренська Катерина Ігорівна + 159.100 4.100 155.00
8
Шматков Ігор Олегович + 159.100 4.100 155.00
9
Рокун Віолетта Володимирівна + 159.000 4.000 155.00
10
Кіріченко Ярослав Віталійович + 158.400 3.400 155.00
11
Бражнік Анастасія Олександрівна + 153.050 4.050 149.00
12
Шерстюк Андрій Володимирович + 146.500 3.500 143.00
13
Сюткін Денис Ігорович + 128.400 3.400 125.00
14
Кійло Юрій Вячеславович + 128.100 3.100 125.00
15
Матвієнко Сергій Юрійович + 3.700 3.700
16
Рубінцев Олександр Анатолійович + 0.000 0.000
17
Попович Максим Сергійович + 0.000 0.000
18
Остапенко Максим Сергійович 158.800 3.800 155.00
19
Скупейко Світлана Сергіївна 128.600 3.600 125.00