Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Маріупольський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
ВМ 75 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дідух Тетяна Володимирівна 9.600 9.600
2
Легкий Олександр Андрійович 9.000 9.000
3
Джембаз Оксана Анатоліївна 9.000 9.000
4
Будур Ірина Олексіївна 8.300 8.300