Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Маріупольський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
ВМ 75 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дідух Тетяна Володимирівна 9.600 9.600
2
Легкий Олександр Андрійович 9.000 9.000
3
Джембаз Оксана Анатоліївна 9.000 9.000
4
Будур Ірина Олексіївна 8.300 8.300
5
Пахомова Марина Сергіївна 9.750 9.750
6
Карамишева Кристина Володимирівна 10.400 10.400
7
Кадук Ярослав Сергійович 7.000 7.000
8
Карпук Марія Вікторівна 6.900 6.900
9
Корюк Ганна Сергіївна 7.000 7.000
10
Гаркава Вероніка Андріївна 10.100 10.100
11
Кривоносов Максим Миколайович 8.100 8.100
12
Глушич Андрій Васильович 8.200 8.200
13
Москаленко Максим Володимирович 7.500 7.500
14
Зав`ялова Кристина Едуардівна 7.800 7.800