Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Маріупольський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
ВМ 75 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Карамишева Кристина Володимирівна 10.400 10.400
2
Гаркава Вероніка Андріївна + 10.100 10.100
3
Сманцер Юлія Петрівна + 9.900 9.900
4
Пахомова Марина Сергіївна + 9.750 9.750
5
Дідух Тетяна Володимирівна + 9.600 9.600
6
Попова Анна Андріївна 9.070 9.070
7
Легкий Олександр Андрійович 9.000 9.000
8
Джембаз Оксана Анатоліївна 9.000 9.000
9
Авдокушина Юлія Миколаївна 8.700 8.700
10
Будур Ірина Олексіївна 8.300 8.300
11
Глушич Андрій Васильович 8.200 8.200
12
Кривоносов Максим Миколайович 8.100 8.100
13
Глинська Катерина В`ячеславівна 7.900 7.900
14
Зав`ялова Кристина Едуардівна 7.800 7.800
15
Москаленко Максим Володимирович 7.500 7.500
16
Кадук Ярослав Сергійович + 7.000 7.000
17
Корюк Ганна Сергіївна 7.000 7.000
18
Карпук Марія Вікторівна 6.900 6.900