Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Маріупольський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
ВМ 75 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Карамишева Кристина Володимирівна 10.400 10.400
2
Гаркава Вероніка Андріївна + 10.100 10.100
3
Сманцер Юлія Петрівна + 9.900 9.900
4
Пахомова Марина Сергіївна + 9.750 9.750
5
Дідух Тетяна Володимирівна + 9.600 9.600
6
Лазарєва Вікторія Володимирівна + 9.300 9.300
7
Попова Анна Андріївна 9.070 9.070
8
Легкий Олександр Андрійович 9.000 9.000
9
Джембаз Оксана Анатоліївна 9.000 9.000
10
Авдокушина Юлія Миколаївна 8.700 8.700
11
Будур Ірина Олексіївна 8.300 8.300
12
Глушич Андрій Васильович 8.200 8.200
13
Кривоносов Максим Миколайович 8.100 8.100
14
Поленок Андрій Вікторович 8.000 8.000
15
Глинська Катерина В`ячеславівна 7.900 7.900
16
Зав`ялова Кристина Едуардівна 7.800 7.800
17
Москаленко Максим Володимирович 7.500 7.500
18
Кадук Ярослав Сергійович + 7.000 7.000
19
Корюк Ганна Сергіївна 7.000 7.000
20
Карпук Марія Вікторівна 6.900 6.900