Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Маріупольський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
ВМ 75 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Карамишева Кристина Володимирівна 10.400 10.400
2
Гаркава Вероніка Андріївна + 10.100 10.100
3
Герінг Володимир Олександрович + 10.000 10.000
4
Беседіна Анастасія Володимирівна 10.000 10.000
5
Сманцер Юлія Петрівна + 9.900 9.900
6
Білик Анастасія Сергіївна + 9.900 9.900
7
Пахомова Марина Сергіївна + 9.750 9.750
8
Дідух Тетяна Володимирівна + 9.600 9.600
9
Лазарєва Вікторія Володимирівна + 9.300 9.300
10
Попова Анна Андріївна 9.070 9.070
11
Легкий Олександр Андрійович 9.000 9.000
12
Джембаз Оксана Анатоліївна 9.000 9.000
13
Авдокушина Юлія Миколаївна 8.700 8.700
14
Карімова Кристина Сергіївна + 8.700 8.700
15
Любченко Ганна Олегівна + 8.700 8.700
16
Ампілогова Маргарита Іванівна + 8.600 8.600
17
Мумуйдар Анастасія Миколаївна + 8.400 8.400
18
Будур Ірина Олексіївна 8.300 8.300
19
Глушич Андрій Васильович 8.200 8.200
20
Кривоносов Максим Миколайович 8.100 8.100
21
Поленок Андрій Вікторович 8.000 8.000
22
Фокіна Карина Геннадіївна + 8.000 8.000
23
Глинська Катерина В`ячеславівна 7.900 7.900
24
Зав`ялова Кристина Едуардівна 7.800 7.800
25
Шостак Олена Василівна + 7.600 7.600
26
Москаленко Максим Володимирович 7.500 7.500
27
Кадук Ярослав Сергійович + 7.000 7.000
28
Корюк Ганна Сергіївна 7.000 7.000
29
Карпук Марія Вікторівна 6.900 6.900