Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Маріупольський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
ВМ 75 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Карамишева Кристина Володимирівна 10.400 10.400
2
Гаркава Вероніка Андріївна + 10.100 10.100
3
Головченко Марина Юріївна + 10.100 10.100
4
Герінг Володимир Олександрович + 10.000 10.000
5
Беседіна Анастасія Володимирівна 10.000 10.000
6
Сманцер Юлія Петрівна + 9.900 9.900
7
Білик Анастасія Сергіївна + 9.900 9.900
8
Пахомова Марина Сергіївна + 9.750 9.750
9
Дідух Тетяна Володимирівна + 9.600 9.600
10
Лазарєва Вікторія Володимирівна + 9.300 9.300
11
Попова Анна Андріївна 9.070 9.070
12
Легкий Олександр Андрійович 9.000 9.000
13
Джембаз Оксана Анатоліївна 9.000 9.000
14
Авдокушина Юлія Миколаївна 8.700 8.700
15
Карімова Кристина Сергіївна + 8.700 8.700
16
Любченко Ганна Олегівна + 8.700 8.700
17
Ампілогова Маргарита Іванівна + 8.600 8.600
18
Мумуйдар Анастасія Миколаївна + 8.400 8.400
19
Будур Ірина Олексіївна 8.300 8.300
20
Глушич Андрій Васильович 8.200 8.200
21
Кривоносов Максим Миколайович 8.100 8.100
22
Поленок Андрій Вікторович 8.000 8.000
23
Фокіна Карина Геннадіївна + 8.000 8.000
24
Глинська Катерина В`ячеславівна 7.900 7.900
25
Зав`ялова Кристина Едуардівна 7.800 7.800
26
Шостак Олена Василівна + 7.600 7.600
27
Москаленко Максим Володимирович 7.500 7.500
28
Кадук Ярослав Сергійович + 7.000 7.000
29
Корюк Ганна Сергіївна 7.000 7.000
30
Карпук Марія Вікторівна 6.900 6.900