Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 30 / БМ 0
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Катринець Іванна Володимирівна 21.400 9.400 12.00
2
Сембер Андріана Юріївна 23.700 10.700 13.00
3
Клемпотюк Вікторія Іванівна 18.500 7.500 11.00
4
Гузинець Олег Іванович 11.600 6.600 5.00
5
Гречко Мирослава Михайлівна 14.000 8.000 6.00
6
Брага Олександр Сергійович 18.800 7.800 11.00
7
Лилик Василь Васильович 18.800 8.800 10.00
8
Мазовський Владислав Геннадійович 11.700 6.700 5.00
9
Рижак Яна Степанівна 10.000 10.000
10
Калабішка Кароліна Романівна 24.300 9.300 15.00
11
Голощук Анастасія Ігорівна 24.600 9.600 15.00
12
Ципф Станіслав Владиславович 21.200 7.200 14.00
13
Сціра Надія Степанівна 20.800 8.800 12.00
14
Сціра Вікторія Степанівна 22.800 8.800 14.00
15
Фельбаба Сніжана Юріївна 19.800 6.800 13.00
16
Пуга Альбіна В`ячеславівна 20.200 8.200 12.00
17
Рижиков Артем Віталійович 20.000 8.000 12.00
18
Фрікер Едвін Едуардович 16.800 5.800 11.00
19
Базавлук Валерія Василівна 24.200 9.200 15.00
20
Айвазян Гаянія Сергіївна 16.700 5.700 11.00
21
Гирович Роман Богданович 17.700 7.700 10.00
22
Полянич Олександра Юріївна 21.000 9.000 12.00
23
Болдижар Крістіна Олександрівна 19.300 8.300 11.00
24
Білак Василь Михайлович 15.200 5.200 10.00
25
Луца Євгенія Іванівна 23.300 9.300 14.00
26
Маренець Антон Ігорович 18.300 6.300 12.00
27
Чегіль Аліна Іванівна 19.200 7.200 12.00
28
Мигалейко Василь Васильович 18.300 7.300 11.00 +
29
Яцкевич Марія Василівна 17.000 5.000 12.00
30
Мелеш Христина-Василина Віталіївна 20.800 7.800 13.00
31
Ганькович Валентина Володимирівна 14.000 9.000 5.00
32
Паєр Каміла Павлівна 9.300 9.300
33
Жиденко Олександр Іванович 13.700 4.700 9.00
34
Шестак Христина Михайлівна 23.500 9.500 14.00
35
Беринець Мілан Міланович 18.800 6.800 12.00
36
Сливка Ерік Мирославович 16.600 5.600 11.00
37
Фанта Андрій Володимирович 20.200 7.200 13.00
38
Молнар Степан Оттович 19.500 7.500 12.00