виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Примич Марк Роменович | — | — | 4.900 | 4.900 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Яцько Діана Юріївна | — | — | 9.000 | 9.000 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Буксар Анастасія Юріївна | — | — | 8.300 | 8.300 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Мікловда Мирослава Юріївна | — | — | 6.500 | 6.500 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Пикуляк Марина Василівна | — | — | 7.100 | 7.100 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Лойка Віталія Юріївна | — | — | 5.600 | 5.600 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Мишковська Марія Іванівна | — | — | 7.600 | 7.600 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Вереш Іштван Степанович | — | — | 6.100 | 6.100 | — | — | — | — | — | — | — |