виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Синявська Зоряна Віталіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Мікітюк Ксенія Олександрівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Насікан Анастасія Павлівна | — | — | 9.100 | 9.100 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Гладкий Олексій Володимирович | — | — | 9.400 | 9.400 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Світлична Марія Геннадіївна | — | — | 11.800 | 11.800 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Василець Оксана Анатоліївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Бонь Світлана Михайлівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |