виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Черношапка Людмила Іванівна | — | + | 42.000 | 0.000 | — | — | 42.00 | — | — | — | — |
2
|
Антипенко Сергій Олександрович | — | + | 35.000 | 0.000 | — | — | 35.00 | — | — | — | — |
3
|
Шимко Олександр Іванович | — | + | 33.000 | 0.000 | — | — | 33.00 | — | — | — | — |
4
|
Гладкий Олексій Володимирович | — | + | 32.000 | 0.000 | — | — | 32.00 | — | — | — | — |
5
|
Синявська Зоряна Віталіївна | — | + | 30.000 | 0.000 | — | — | 30.00 | — | — | — | — |
6
|
Радзієвський Олександр Юрійович | — | + | 29.000 | 0.000 | — | — | 29.00 | — | — | — | — |
7
|
Плачкова Яна Олександрівна | — | + | 27.000 | 0.000 | — | — | 27.00 | — | — | — | — |
8
|
Світлична Марія Геннадіївна | — | + | 26.000 | 0.000 | — | — | 26.00 | — | — | — | — |