Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
ВМ 30 / БМ 30
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / технік-технолог
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Сипень Роман Ігорович 8.100 8.100
2
Торган Галина Степанівна 9.900 9.900
3
Багайлюк Оксана Василівна 8.900 8.900
4
Вороновська Наталія Олегівна 7.000 7.000
5
Блага Ольга Іванівна 8.100 8.100
6
Гулінський Олександр Анатолійович 7.700 7.700
7
Губка Богдана Богданівна 7.400 7.400
8
Делейчук Петро Юрійович 5.600 5.600
9
Дідух Богдан Михайлович 8.800 8.800
10
Жупанський Валентин Васильович 6.200 6.200
11
Кармаліта Надія Ярославівна 7.800 7.800
12
Коваль Володимир Ігорович 7.100 7.100
13
Ковач Ольга Михайлівна 8.100 8.100
14
Коржак Христина Володимирівна 8.100 8.100
15
Королик Марія Миколаївна 8.700 8.700
16
Куриляк Наталія Василівна 8.800 8.800
17
Лаврук Назарій Ярославович 6.900 6.900
18
Микитюк Василь Володимирович 8.200 8.200
19
Мосорук Михайло Васильович 8.400 8.400
20
Павлюк Олеся Дмитрівна 10.100 10.100
21
Пасічник Дмитро Романович 8.200 8.200
22
Петращук Степан Юрійович 8.600 8.600
23
Петрук Ірина Іванівна 9.500 9.500
24
Підгребельний Іван Володимирович 7.100 7.100
25
Сиротюк Ольга Ярославівна 7.500 7.500
26
Старчевська Вікторія Іванівна 7.700 7.700
27
Степаненко Юрій Володимирович 7.300 7.300
28
Тросцінський Владислав Ігорович 7.900 7.900
29
Хомишин Мар`яна Володимирівна 9.500 9.500
30
Федоришин Каріна Русланівна 8.200 8.200
31
Шиптур Володимир Володимирович 8.300 8.300
32
Яворська Наталія Іванівна 10.100 10.100
33
Яцик Галина Василівна 9.100 9.100