виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Кіцмен Марина Михайлівна | — | — | 171.160 | 17.810 | 337.50 | — | — | — | — | — | — |
2
|
Цапко Андрій Вікторович | — | — | 154.310 | 17.810 | 303.50 | — | — | — | — | — | — |
3
|
Хуртіна Вікторія Сергіївна | — | — | 153.860 | 16.110 | 306.00 | — | — | — | — | — | — |
4
|
Суржок Анастасія Володимирівна | — | — | 152.130 | 15.630 | 303.50 | — | — | — | — | — | — |