Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
ВМ 20 / БМ 8
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Митчак Наталія Ярославівна 161.860 18.760
2
Гордійчук Оксана Михайлівна 161.240 17.240
3
Баран Віктор Степанович 134.655 15.630
4
Жируха Валентина Ярославівна 131.160 15.060
5
Радчук Галина Василівна 148.030 17.530
6
Вишинський Максим Ігорович 156.165 17.340
7
Нагорна Вікторія Геннадіївна 18.290 18.290 +
8
Дерев`янний Роман Васильович 161.895 16.770
9
Чуйкін Володимир Дмитрович 116.730 12.780