виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма| № | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1
|
Ярошенко Каріна Русланівна | — | — | 149.720 | 17.720 | — | — | — | — | — | — | — |
|
2
|
Бічев Владислав Костянтинович | — | — | 138.040 | 16.490 | — | — | — | — | — | — | — |
|
3
|
Коваль Катерина Анатоліївна | — | — | 159.770 | 17.720 | — | — | — | — | — | — | — |
|
4
|
Балдук Сергій Ігорович | — | — | 139.020 | 15.820 | — | — | — | — | — | — | — |
|
5
|
Осідач Тетяна Володимирівна | — | — | 140.060 | 17.810 | — | — | — | — | — | — | — |