Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Виробництво харчової продукції
ВМ 30 / БМ 25
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Калашник Анна Олексіївна 9.600 9.600
2
Остапенко Аліна Миколаївна 9.200 9.200
3
Дейнека Валентин Віталійович 8.500 8.500
4
Гайдар Анна Олександрівна 8.400 8.400
5
Сітало Максим Володимирович 7.500 7.500
6
Попова Анастасія Олександрівна 9.500 9.500
7
Тимошенко Дарина Олександрівна 9.600 9.600
8
Саєнко Олег Віталійович 8.700 8.700
9
Чупрун Валерія Вадимівна 8.400 8.400
10
Гавриленко Дарія Олегівна 8.300 8.300
11
Манько Максим Володимирович 7.000 7.000
12
Мусієнко Єлизавета Вікторівна 6.800 6.800
13
Панченко Родіон Романович 8.500 8.500
14
Федина Андрій Юрійович 6.500 6.500
15
Сеньченко Богдана Ігорівна 7.800 7.800
16
Некроєнко Євгеній Юрійович 10.200 10.200
17
Казбан Анатолій Олександрович 6.000 6.000 +
18
Курочкін Владислав Віталійович 5.000 5.000
19
Чернявська Віталіна Михайлівна 8.400 8.400
20
Погорілий Едуард Валентинович 9.000 9.000
21
Кужель Юлія Віталіївна 9.000 9.000
22
Шульженко Валерія Ігорівна 8.100 8.100
23
Писаренко Оксана Валеріївна 8.100 8.100
24
Собіна Анастасія Богданівна 8.400 8.400
25
Вороной Максим Володимирович 7.600 7.600
26
Черток Софія Миколаївна 7.800 7.800
27
Котелевець Анастасія Олександрівна 7.800 7.800
28
Іванова Вікторія Віталіївна 6.800 6.800
29
Цибульник Вікторія Андріївна 7.300 7.300
30
Курочкін Дмитро Володимирович 7.000 7.000
31
Павлик Анастасія Едуардівна 9.800 9.800
32
Горкуша Віта Анатоліївна 8.000 8.000
33
Рокіна Маргарита Максимівна 7.600 7.600 +
34
Полякова Анастасія Юріївна 8.500 8.500
35
Смольніцька Олена Вікторівна 7.400 7.400
36
Турчин Антон Романович 6.000 6.000
37
Самойлов Артем Олегович 6.400 6.400
38
Марченко Владислав Володимирович 5.200 5.200
39
Савченко Лілія Сергіївна 7.100 7.100
40
Сіробаба Анна Сергіївна 7.400 7.400
41
Борисенко Назарій Юрійович 6.600 6.600
42
Слюсар Максим Валерійович 6.000 6.000
43
Кулик Дарина Олександрівна 8.100 8.100 +