Зачекайте...

виробництво хліба

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 25 / БМ 15
виробництво хліба / кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Громадський Ярослав Ярославович 9.000 9.000
2
Костишин Софія Іванівна 9.400 9.400
3
Віннічук Дмитро Дмитрович 6.500 6.500
4
Гоноченко Софія Сергіївна 8.400 8.400
5
Копанська Анжеліка Сергіївна 10.000 10.000
6
Сабада Христина Мирославівна 6.900 6.900
7
Краєвський Давид Богданович 7.400 7.400
8
Грицишин Дарія Ігорівна 6.900 6.900
9
Баціц Назар Васильович 7.000 7.000
10
Гева Оксана Василівна 9.800 9.800
11
Баран Галина Дмитрівна 9.000 9.000
12
Іваніцька Тетяна Петрівна 8.100 8.100
13
Созанська Софія Богданівна 8.700 8.700
14
Каськів Назарій Олегович 7.800 7.800
15
Добровольська Ірина Петрівна 10.000 10.000
16
Завітій Анастасія Михайлівна 7.900 7.900 +
17
Чайковська Мар`яна Михайлівна 8.600 8.600
18
Сенчик Сергій Валерійович 6.300 6.300
19
Гаврилюк Ірина Василівна 8.500 8.500
20
Паламар Ольга Ігорівна 7.100 7.100
21
Гнатюк Руслана Василівна 9.300 9.300 +
22
Фалінська Ольга Іванівна 9.800 9.800
23
Яськевич Тетяна Володимирівна 8.600 8.600
24
Чорна Ольга Василівна 7.800 7.800
25
Олійник Ірина Петрівна 7.800 7.800
26
Коваль Ольга Романівна 8.000 8.000