Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 42 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / технік-технолог
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ідноревич Мар`яна Володимирівна 10.600 10.600
2
Громадський Ярослав Ярославович 9.000 9.000
3
Ділай Максим Ярославович 6.700 6.700
4
Карп`юк Іванна Вікторівна 9.300 9.300
5
Чорна Ольга Василівна 7.800 7.800
6
Віннічук Дмитро Дмитрович 6.500 6.500
7
Сабада Христина Мирославівна 6.900 6.900
8
Лисий Павло Миколайович 10.000 10.000
9
Пшеничняк Анастасія Михайлівна 10.000 10.000
10
Матейко Юлія Ярославівна 8.500 8.500
11
Коваль Ольга Романівна 8.000 8.000
12
Ульчак Валерій Васильович 8.500 8.500
13
Костриба Володимир Володимирович 7.100 7.100
14
Краєвський Давид Богданович 7.400 7.400
15
Яськевич Тетяна Володимирівна 8.600 8.600
16
Антоняк Ірина Дмитрівна 7.800 7.800
17
Костишин Софія Іванівна 9.400 9.400
18
Рем Ірина Володимирівна 9.800 9.800
19
Малінська Христина Миколаївна 10.100 10.100
20
Баціц Назар Васильович 7.000 7.000
21
Була Наталя Володимирівна 8.300 8.300
22
Оболончик Зоряна Сергіївна 10.500 10.500
23
Ляниця Христина Степанівна 7.700 7.700
24
Баран Галина Дмитрівна 9.000 9.000
25
Гева Оксана Василівна 9.800 9.800
26
Бохенок Мар`яна Ігорівна 9.000 9.000
27
Царик Ігор Русланович 7.700 7.700
28
Старцев Антон Володимирович 6.300 6.300
29
Гетьман Мар`яна Андріївна 10.000 10.000
30
Рачук Назарій Вікторович 7.700 7.700
31
Гнатишин Людмила Олегівна 10.300 10.300
32
Дроздюк Олеся Михавйлівна 6.800 6.800
33
Іваніцька Тетяна Петрівна 8.100 8.100
34
Созанська Софія Богданівна 8.700 8.700