Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Григоренко Марина В`ячеславівна 4.700 4.700
2
Кириленко Володимир Ілліч 4.800 4.800
3
Нетудихата Катерина Олександрівна 4.200 4.200
4
Хрупчик Андрій Віталійович 4.300 4.300
5
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
6
Мостіпака Олександр Васильович 0.000 0.000
7
Мозгова Марина Сергіївна 4.000 4.000
8
Чебан Любов Ігорівна 7.300 7.300
9
Андрєєва Марина Валеріївна 7.000 7.000
10
Пукас Артем Сергійович 0.000 0.000
11
Вєльц Максим Євгенович 0.000 0.000
12
Гаврись Наталія Сергіївна 0.000 0.000
13
Гуртова Вікторія Сергіївна 0.000 0.000
14
Желяскова Вікторія Дмитрівна 7.900 7.900
15
Антонов Дмитро Олексійович 0.000 0.000