Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Григоренко Марина В`ячеславівна 4.700 4.700
2
Кириленко Володимир Ілліч 3.090 3.090
3
Нетудихата Катерина Олександрівна 4.230 4.230
4
Хрупчик Андрій Віталійович 4.280 4.280
5
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
6
Мозгова Марина Сергіївна 4.040 4.040
7
Чебан Любов Ігорівна 3.910 3.910
8
Андрєєва Марина Валеріївна 3.750 3.750
9
Пукас Артем Сергійович 4.470 4.470
10
Вєльц Максим Євгенович 3.230 3.230
11
Гаврись Наталія Сергіївна 4.530 4.530
12
Гуртова Вікторія Сергіївна 4.260 4.260
13
Желяскова Вікторія Дмитрівна 3.950 3.950
14
Антонов Дмитро Олексійович 4.640 4.640
15
Клименко Тетяна Петрівна 4.970 4.970
16
Сьоміна Анастасія Олександрівна 4.950 4.950