Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 0 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Григоренко Марина В`ячеславівна 4.700 4.700
2
Нетудихата Катерина Олександрівна 4.200 4.200
3
Хрупчик Андрій Віталійович 4.300 4.300
4
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
5
Мостіпака Олександр Васильович 0.000 0.000
6
Мозгова Марина Сергіївна 4.000 4.000