харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Продан Олександр Петрович | — | — | 8.420 | 4.420 | — | — | 4.00 | — | — | — | — |
2
|
Журук Олександра Ігорівна | — | — | 6.940 | 3.940 | — | — | 3.00 | — | — | — | — |
3
|
Заболотний Андрій Сергійович | — | — | 6.650 | 3.650 | — | — | 3.00 | — | — | — | — |
4
|
Шевчук Андрій Андрійович | — | — | 8.390 | 4.390 | — | — | 4.00 | — | — | — | — |
5
|
Кордонський Андрій Анатолійович | — | — | 9.600 | 4.600 | — | — | 5.00 | — | — | — | — |
6
|
Чорненький Сергій Петрович | — | — | 6.750 | 3.750 | — | — | 3.00 | — | — | — | — |
7
|
Ломаковська Софія Олександрівна | — | — | 10.000 | 5.000 | — | — | 5.00 | — | — | — | — |
8
|
Михайлова Світлана Олегівна | — | — | 8.270 | 4.270 | — | — | 4.00 | — | — | — | — |
9
|
Полякова Марія Володимирівна | — | — | 7.270 | 4.270 | — | — | 3.00 | — | — | — | — |