Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 20 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Нан Олена Андріївна 0.000 0.000
2
Гіца Іван Миколайович 3.300 3.300
3
Білобров Сергій Валерійович 0.000 0.000
4
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
5
Мозгова Марина Сергіївна 4.000 4.000
6
Нетудихата Катерина Олександрівна 4.200 4.200
7
Гуртова Вікторія Сергіївна 0.000 0.000
8
Хрупчик Андрій Віталійович 4.300 4.300
9
Засідкевич Анастасія Володимирівна 4.500 4.500
10
Григоренко Марина В`ячеславівна 4.700 4.700
11
Мостіпака Олександр Васильович 0.000 0.000
12
Смокіна Надія Сергіївна 0.000 0.000