Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 20 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Нан Олена Андріївна 4.450 4.450
2
Гіца Іван Миколайович 3.300 3.300
3
Білобров Сергій Валерійович 3.960 3.960
4
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
5
Мозгова Марина Сергіївна 4.040 4.040
6
Нетудихата Катерина Олександрівна 4.230 4.230
7
Гуртова Вікторія Сергіївна 4.260 4.260
8
Хрупчик Андрій Віталійович 4.280 4.280
9
Засідкевич Анастасія Володимирівна 4.520 4.520
10
Григоренко Марина В`ячеславівна 4.700 4.700
11
Мостіпака Олександр Васильович 4.000 4.000
12
Смокіна Надія Сергіївна 4.060 4.060