Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 20 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гуртова Вікторія Сергіївна + 9.260 4.260 5.00
2
Григоренко Марина В`ячеславівна + 8.700 4.700 4.00
3
Засідкевич Анастасія Володимирівна + 8.520 4.520 4.00
4
Нан Олена Андріївна + 8.450 4.450 4.00
5
Хрупчик Андрій Віталійович + 8.280 4.280 4.00
6
Нетудихата Катерина Олександрівна + 8.230 4.230 4.00
7
Смокіна Надія Сергіївна + 8.060 4.060 4.00
8
Мозгова Марина Сергіївна + 8.040 4.040 4.00
9
Білобров Сергій Валерійович + 7.960 3.960 4.00
10
Янківська Тетяна Василівна + 6.900 3.900 3.00
11
Мостіпака Олександр Васильович 8.000 4.000 4.00
12
Гіца Іван Миколайович + 3.300 3.300