Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 20 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ігнатенко Єгор Сергійович 7.300 3.300 4.00
2
Сьоміна Анастасія Олександрівна 4.950 4.950
3
Гойчева Ганна Григорівна 4.090 4.090
4
Клименко Тетяна Петрівна 9.970 4.970 5.00
5
Житній Анатолій Олегович 4.060 4.060
6
Кириленко Володимир Ілліч 7.090 3.090 4.00
7
Гаврись Наталія Сергіївна 9.530 4.530 5.00
8
Чебан Любов Ігорівна 8.910 3.910 5.00
9
Андрєєва Марина Валеріївна 8.750 3.750 5.00
10
Желяскова Вікторія Дмитрівна 7.950 3.950 4.00
11
Антонов Дмитро Олексійович 4.640 4.640
12
Очкурьова Олександра Федорівна 4.900 4.900
13
Пукас Артем Сергійович 4.470 4.470
14
Вєльц Максим Євгенович 3.230 3.230
15
Мостіпака Олександр Васильович 4.000 4.000
16
Малінський Ігор Володимирович 7.030 3.030 4.00
17
Сапожник Герман Віталійович 8.450 3.450 5.00