Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 6
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Жоля Аліна Станіславівна + 8.700 4.200 4.50
2
Салій Марина Петрівна + 8.500 4.000 4.50
3
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
4
Чорна Анастасія Олександрівна 4.430 4.430
5
Ставнича Наталія Олексіївна 4.250 4.250
6
Іваськевич Анастасія Олександрівна + 4.170 4.170
7
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
8
Франтовська Дарина Олександрівна + 4.150 4.150
9
Стороженко Альона Іванівна + 4.100 4.100
10
Матківська Вікторія Володимирівна + 3.760 3.760
11
Денис Ірина Володимирівна + 3.690 3.690
12
Прокопчук Ольга Василівна + 3.660 3.660
13
Головата Анастасія Романівна 3.560 3.560
14
Федорова Катерина Віталіївна 3.480 3.480
15
Чулик Тетяна Віталіївна + 3.330 3.330
16
Іванов Іван Миколайович 3.250 3.250
17
Якубовська Вікторія Вікторівна + 3.250 3.250
18
Панко Ірина Віталіївна 3.230 3.230