Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 3
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Чорна Анастасія Олександрівна 12.430 4.430 8.00
2
Жоля Аліна Станіславівна 8.700 4.200 4.50
3
Бабінець Олена Миколаївна 7.580 3.580 4.00
4
Ходєєва Наталія Вячеславівна 7.440 3.440 4.00
5
Музика Тетяна Леонідівна 7.090 3.390 3.70
6
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
7
Ставнича Наталія Олексіївна 4.250 4.250
8
Іваськевич Анастасія Олександрівна 4.170 4.170
9
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
10
Стороженко Альона Іванівна 4.100 4.100
11
Івичук Лілія Миколаївна 4.050 4.050
12
Тимощук Людмила Олегівна 4.020 4.020
13
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
14
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
15
Денис Ірина Володимирівна 3.510 3.510