Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Заболотний Андрій Сергійович 3.650 3.650
2
Друм Єлизавета Борисівна 3.100 3.100
3
Звягіна Світлана Михайлівна 3.000 3.000
4
Полякова Марія Володимирівна 4.300 4.300
5
Гурова Вікторія Володимирівна 3.110 3.110
6
Ковальчук Дарія Сергіївна 0.000 0.000
7
Рибалко Олена Олександрівна 4.300 4.300
8
Бикова Олена Олегівна 4.800 4.800
9
Волкова Ірина Владиславівна 0.000 0.000
10
Кайданович Ангеліна Віталіївна 3.500 3.500
11
Вербецька Юлія Олександрівна 4.000 4.000
12
Денисенко Катерина Василівна 3.900 3.900