Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Заболотний Андрій Сергійович 3.650 3.650
2
Друм Єлизавета Борисівна 3.100 3.100
3
Звягіна Світлана Михайлівна 3.000 3.000
4
Полякова Марія Володимирівна 4.300 4.300
5
Гурова Вікторія Володимирівна 3.110 3.110
6
Ковальчук Дарія Сергіївна 0.000 0.000
7
Рибалко Олена Олександрівна 4.300 4.300
8
Бикова Олена Олегівна 4.800 4.800
9
Волкова Ірина Владиславівна 0.000 0.000
10
Кайданович Ангеліна Віталіївна 3.500 3.500
11
Вербецька Юлія Олександрівна 4.000 4.000
12
Денисенко Катерина Василівна 3.900 3.900
13
Продан Олександр Петрович 0.000 0.000
14
Гандзюк Ольга Миколаївна 0.000 0.000
15
Михайлова Світлана Олегівна 4.300 4.300
16
Скорич Анастасія Валеріївна 0.000 0.000
17
Марущак Вікторія Олександрівна 3.900 3.900
18
Самофалова Лариса Анатоліївна 0.000 0.000
19
Якушкіна Маргарита Василівна 0.000 0.000
20
Колодка Яна Степанівна 0.000 0.000
21
Ткач Тетяна В`ячеславівна 0.000 0.000