харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Заболотний Андрій Сергійович | — | — | 3.650 | 3.650 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Друм Єлизавета Борисівна | — | — | 3.100 | 3.100 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Звягіна Світлана Михайлівна | — | — | 3.000 | 3.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Полякова Марія Володимирівна | — | — | 4.300 | 4.300 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Гурова Вікторія Володимирівна | — | — | 3.110 | 3.110 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Ковальчук Дарія Сергіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Рибалко Олена Олександрівна | — | — | 4.300 | 4.300 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Бикова Олена Олегівна | — | — | 4.800 | 4.800 | — | — | — | — | — | — | — |
9
|
Волкова Ірина Владиславівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
10
|
Кайданович Ангеліна Віталіївна | — | — | 3.500 | 3.500 | — | — | — | — | — | — | — |
11
|
Вербецька Юлія Олександрівна | — | — | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — |
12
|
Денисенко Катерина Василівна | — | — | 3.900 | 3.900 | — | — | — | — | — | — | — |
13
|
Продан Олександр Петрович | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
14
|
Гандзюк Ольга Миколаївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
15
|
Михайлова Світлана Олегівна | — | — | 4.300 | 4.300 | — | — | — | — | — | — | — |
16
|
Скорич Анастасія Валеріївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
17
|
Марущак Вікторія Олександрівна | — | — | 3.900 | 3.900 | — | — | — | — | — | — | — |
18
|
Самофалова Лариса Анатоліївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
19
|
Якушкіна Маргарита Василівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
20
|
Колодка Яна Степанівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
21
|
Ткач Тетяна В`ячеславівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |