Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Заболотний Андрій Сергійович 6.650 3.650 3.00
2
Друм Єлизавета Борисівна 6.050 3.050 3.00
3
Звягіна Світлана Михайлівна 3.010 3.010
4
Полякова Марія Володимирівна 4.270 4.270
5
Гурова Вікторія Володимирівна 3.110 3.110
6
Ковальчук Дарія Сергіївна 4.440 4.440
7
Рибалко Олена Олександрівна 4.300 4.300
8
Бикова Олена Олегівна 4.750 4.750
9
Волкова Ірина Владиславівна 4.760 4.760
10
Кайданович Ангеліна Віталіївна 3.560 3.560
11
Вербецька Юлія Олександрівна 7.020 4.020 3.00
12
Денисенко Катерина Василівна 3.890 3.890
13
Продан Олександр Петрович 4.420 4.420
14
Гандзюк Ольга Миколаївна 7.480 4.480 3.00
15
Михайлова Світлана Олегівна 4.270 4.270
16
Скорич Анастасія Валеріївна 3.240 3.240
17
Марущак Вікторія Олександрівна 3.890 3.890
18
Самофалова Лариса Анатоліївна 3.290 3.290
19
Якушкіна Маргарита Василівна 3.940 3.940
20
Колодка Яна Степанівна 3.960 3.960
21
Ткач Тетяна В`ячеславівна 3.930 3.930
22
Гибескул Марина Олегівна 6.280 3.280 3.00
23
Майдан Ганна Олегівна 3.120 3.120
24
Ахлібініна Антоніна Ігорівна 7.200 4.200 3.00
25
Коцюбан Інна Вікторівна 3.530 3.530
26
Журук Олександра Ігорівна 6.940 3.940 3.00