Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Заболотний Андрій Сергійович 6.650 3.650 3.00
2
Друм Єлизавета Борисівна 6.050 3.050 3.00
3
Звягіна Світлана Михайлівна 6.010 3.010 3.00
4
Полякова Марія Володимирівна 7.270 4.270 3.00
5
Гурова Вікторія Володимирівна 6.110 3.110 3.00
6
Ковальчук Дарія Сергіївна 7.440 4.440 3.00
7
Рибалко Олена Олександрівна 7.300 4.300 3.00
8
Бикова Олена Олегівна 8.750 4.750 4.00
9
Кайданович Ангеліна Віталіївна 6.560 3.560 3.00
10
Вербецька Юлія Олександрівна 7.020 4.020 3.00
11
Денисенко Катерина Василівна 6.890 3.890 3.00
12
Продан Олександр Петрович 8.420 4.420 4.00
13
Гандзюк Ольга Миколаївна 7.480 4.480 3.00
14
Михайлова Світлана Олегівна 7.270 4.270 3.00
15
Скорич Анастасія Валеріївна 6.240 3.240 3.00
16
Марущак Вікторія Олександрівна 6.890 3.890 3.00
17
Самофалова Лариса Анатоліївна 3.290 3.290
18
Якушкіна Маргарита Василівна 6.940 3.940 3.00
19
Колодка Яна Степанівна 3.960 3.960
20
Ткач Тетяна В`ячеславівна 6.930 3.930 3.00
21
Гибескул Марина Олегівна 6.280 3.280 3.00
22
Майдан Ганна Олегівна 6.120 3.120 3.00
23
Ахлібініна Антоніна Ігорівна 7.200 4.200 3.00
24
Коцюбан Інна Вікторівна 6.530 3.530 3.00
25
Журук Олександра Ігорівна 6.940 3.940 3.00