Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Савенко Катерина Віталіївна 0.000 0.000
2
Бандуровська Олена Вячеславівна 0.000 0.000
3
Поліщук Сергій Анатолійович 3.530 3.530
4
Довгань Анастасія Василівна 0.000 0.000
5
Мишачьова Ганна Ігорівна 0.000 0.000
6
Кустов Володимир Олександрович 0.000 0.000
7
Ткачук Ольга Анатоліївна 0.000 0.000
8
Норенко Юлія Вячеславівна 0.000 0.000
9
Швалова Вікторія Сергіївна 0.000 0.000
10
Васильковська Анна Сергіївна 0.000 0.000
11
Бойко Євгенія Віталіївна 0.000 0.000
12
Стоцька Олена Анатоліївна 0.000 0.000
13
Бєлаглазова Юлія Сергіївна 0.000 0.000
14
Пугачова Юліанна Олександрівна 0.000 0.000
15
Мусієнко Єлизавета Андріївна 0.000 0.000
16
Алейнікова Світлана Олександрівна 0.000 0.000
17
Деменська Маргарита Олександрівна 0.000 0.000
18
Сюрко Вікторія Віталіївна 0.000 0.000
19
Бугаєнко Вікторія Ігорівна 0.000 0.000