Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Савенко Катерина Віталіївна 4.760 4.760
2
Бандуровська Олена Вячеславівна 3.820 3.820
3
Поліщук Сергій Анатолійович 3.530 3.530
4
Довгань Анастасія Василівна 3.240 3.240
5
Мишачьова Ганна Ігорівна 4.760 4.760
6
Кустов Володимир Олександрович 3.660 3.660
7
Ткачук Ольга Анатоліївна 4.800 4.800
8
Норенко Юлія Вячеславівна 3.880 3.880
9
Швалова Вікторія Сергіївна 4.320 4.320
10
Васильковська Анна Сергіївна 4.060 4.060
11
Бойко Євгенія Віталіївна 3.840 3.840
12
Стоцька Олена Анатоліївна 3.940 3.940
13
Бєлаглазова Юлія Сергіївна 4.400 4.400
14
Пугачова Юліанна Олександрівна 3.380 3.380
15
Мусієнко Єлизавета Андріївна 4.250 4.250
16
Алейнікова Світлана Олександрівна 4.020 4.020
17
Деменська Маргарита Олександрівна 4.780 4.780
18
Сюрко Вікторія Віталіївна 4.270 4.270
19
Бугаєнко Вікторія Ігорівна 4.080 4.080
20
Моргунова Юлія Вікторівна 4.950 4.950
21
Ксендзенко Юлія Сергіївна 4.620 4.620
22
Феніка Анастасія Валеріївна 4.400 4.400
23
Зіновьєва Тетяна Миколаївна 4.000 4.000
24
Наральник Анастасія Володимирівна 3.300 3.300
25
Ковальчук Дарія Сергіївна 4.440 4.440
26
Мороз Валерій Валерійович 3.260 3.260
27
Філонова Катерина Сергіївна 4.020 4.020