Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Врублевська Анна Віталіївна 3.800 3.800
2
Букова Олександра Олексіївна 4.060 4.060
3
Голубенко Ксенія Володимирівна 4.200 4.200
4
Хітронь Ірина Олексіївна 4.000 4.000
5
Іваненко Ганна Олегівна 3.830 3.830
6
Кириєнко Ірина Сергіївна 3.750 3.750
7
Марич Юлія Віталіївна 3.100 3.100
8
Доложевська Олена Іванівна 3.740 3.740