Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Врублевська Анна Віталіївна 7.800 3.800 4.00
2
Букова Олександра Олексіївна 8.060 4.060 4.00
3
Голубенко Ксенія Володимирівна 8.200 4.200 4.00
4
Хітронь Ірина Олексіївна 7.000 4.000 3.00
5
Іваненко Ганна Олегівна 7.830 3.830 4.00
6
Кириєнко Ірина Сергіївна 7.750 3.750 4.00
7
Марич Юлія Віталіївна 6.100 3.100 3.00
8
Доложевська Олена Іванівна 7.740 3.740 4.00