Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 50 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчування /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ковальов Сергій Валерійович 3.610 3.610
2
Бурячек Катерина Ігорівна 7.000 7.000
3
Садчиков Євген Валерійович 0.000 0.000
4
Мудрак Аркадій Олександрович 4.800 4.800
5
Чебодаєва Наталія Сергіївна 0.000 0.000
6
Жерш Олександра Олександрівна 0.000 0.000
7
Бурдейна Анна Вікторівна 0.000 0.000
8
Оксанич Наталія Олегівна 0.000 0.000
9
Войтенко Олена Олександрівна 0.000 0.000
10
Бистрова Ірина Юріївна 0.000 0.000
11
Алєксєєв Володимир Георгійович 0.000 0.000
12
Ломакін Віталій Геннадійович 0.000 0.000
13
Валькова Христина Олександрівна 0.000 0.000
14
Гладченко Юлія Володимирівна 0.000 0.000
15
Росінська Анастасія Вадимівна 3.310 3.310
16
Брюханова Олена Альбертівна 0.000 0.000
17
Лохін Станіслав Сергійович 4.820 4.820
18
Бірк Сергій Андрійович 4.000 4.000