Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Приймак Олена Вадимівна 4.340 4.340
2
Кулик Юлія Олегівна + 4.300 4.300
3
Корпан Іванна Василівна 4.030 4.030
4
Карчевська Людмила Юріївна 3.540 3.540
5
Казімірська Катерина Миколаївна + 3.400 3.400
6
Дроздовська Зоряна Леонідівна + 3.380 3.380
7
Хоменко Олександр Віталійович 3.320 3.320