виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Стаднік Анастасія Вадимівна | — | + | 16.580 | 16.580 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Лагута Ольга Василівна | — | + | 16.390 | 16.390 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Карнаух Іванна Олексіївна | — | + | 0.990 | 0.990 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Шевчук Світлана Анатоліївна | — | + | 0.970 | 0.970 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Дубіцька Юлія Віталіївна | — | + | 0.940 | 0.940 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Гуськевич Ірина Вікторівна | — | + | 0.860 | 0.860 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Яковлев Олександр Миколайович | — | + | 0.820 | 0.820 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Шкрябіна Олена Юріївна | — | + | 0.780 | 0.780 | — | — | — | — | — | — | — |