виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Павлов Владислав Ігорович | — | — | 8.400 | 8.400 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Валюс Іванна Павлівна | — | — | 6.700 | 6.700 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Степанишин Сергій Андрійович | — | — | 6.500 | 6.500 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Циринюк Іван Романович | — | — | 6.400 | 6.400 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Кравчук Жанна Ігорівна | — | — | 8.000 | 8.000 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Столярчук Олена Олександрівна | — | — | 9.000 | 9.000 | — | — | — | — | — | — | — |