харчові технології та інженерія
Магістр , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Пуцентела Ольга Мирославівна | — | — | 8.190 | 4.190 | — | — | 4.00 | — | — | — | — |
2
|
Марчук Ірина Василівна | — | — | 7.910 | 3.910 | — | — | 4.00 | — | — | — | — |
3
|
Хміль Руслан Олегович | — | — | 7.890 | 3.290 | — | — | 4.60 | — | — | — | — |
4
|
Пилипів Наталія Ігорівна | — | — | 7.170 | 3.570 | — | — | 3.60 | — | — | — | — |
5
|
Герлях Лілія Михайлівна | — | — | 6.930 | 3.330 | — | — | 3.60 | — | — | — | — |
6
|
Сточанин Маріанна Михайлівна | — | — | 6.810 | 3.810 | — | — | 3.00 | — | — | — | — |