виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Сергійчук Марія Іванівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Сушко Ольга Вікторівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Чорняк Анжела Олексіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Совєтний Микола Миколайович | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Кириченко Наталія Сергіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Чмир Ольга Миколаївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |