Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Харчових технологій та ресторанного бізнесу
ВМ 60 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Замковенко Владислав Сергійович 0.710 0.710
2
Ярошик Віктор Сергійович 0.800 0.800
3
Тертишник Іляна Валеріїна 0.890 0.890
4
Карнаушенко Владислав Сергійович 0.950 0.950
5
Клейменова Єлизавета Валеріївна 0.790 0.790
6
Червенко Денис Олександрович 0.670 0.670
7
Казаріна Валерія Костянтинівна 0.750 0.750
8
Цимбал Олексій Вікторович 0.960 0.960
9
Кудрич Віталій Валерійович 0.660 0.660
10
Андрійченко Дар`я Пилипівна 0.730 0.730
11
Гахов Олександр Євгенович 0.860 0.860
12
Пікало Діана Сергіївна 0.750 0.750
13
Кохнович Артем Віталійович 0.660 0.660
14
Задніпровська Анастасія Олександрівна 1.080 1.080 +
15
Бажинов Максим Богданович 0.600 0.600
16
Волошина Соф`я Віталіївна 0.770 0.770
17
Подлєсний Артем Андрійович 0.750 0.750
18
Дульська Вероніка Сергіївна 0.830 0.830
19
Чернецька Єлизавета Олегівна 0.710 0.710
20
Сухопар Альона Олександрівна 0.930 0.930
21
Коцур Каріна Миколаївна 0.910 0.910
22
Ан Владислав Микитович 0.730 0.730
23
Шевченко Еліна Олександрівна 1.020 1.020