Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2015Львівська область
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
Бакалавр товарознавство і торговельне підприємництво 251 90 12 18
Математика 0.35
Географія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бакалавр менеджмент 431 45 13 21
Математика 0.35
Географія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бакалавр облік і аудит 228 60 9 16
Математика 0.35
Географія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бакалавр туризм 423 25 10 20
Математика 0.35
Географія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бакалавр готельно-ресторанна справа 375 25 5 25
Математика 0.35
Географія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бакалавр міжнародна економіка 242 25 3 15
Математика 0.35
Географія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бакалавр харчові технології та інженерія 59 50 25 17
Математика 0.35
Хімія 0.3
Українська мова та література 0.25
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія 2 20 0 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) товарознавство і торговельне підприємництво 16 70 0 13
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) менеджмент 17 23 0 9
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) облік і аудит 9 40 0 2
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) готельно-ресторанна справа 5 5 0 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) міжнародна економіка 3 11 0 2
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія 11 11 0 4
Фаховий іспит 1
Спеціаліст міжнародна економіка,
міжнародна економіка
25 25 15 15
Фаховий іспит 1
Спеціаліст менеджмент,
менеджмент організацій і адміністрування
31 30 12 12
Фаховий іспит 1
Спеціаліст товарознавство і торговельне підприємництво,
товарознавство та експертиза в митній справі
25 25 5 5
Фаховий іспит 1
Спеціаліст туризм,
туризмознавство
17 20 8 8
Фаховий іспит 1
Спеціаліст готельно-ресторанна справа,
готельна і ресторанна справа
20 20 7 6
Фаховий іспит 1
Спеціаліст товарознавство і торговельне підприємництво,
товарознавство і комерційна діяльність
30 30 8 8
Фаховий іспит 1
Спеціаліст облік і аудит,
облік і аудит
27 30 10 10
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
технології харчування
30 30 15 15
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) товарознавство і торговельне підприємництво 0 75 0 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) облік і аудит 0 44 0 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) менеджмент 0 16 0 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) міжнародна економіка 0 14 0 0
Фаховий іспит 1